Fogás: előétel, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halkonzervet leszűröm , a vajat, darabolt halat,az apróra vágott hagymát , sót, borst és a citromlét krémesre kidolgozom .
A kígyóuborkát kb: 6 cm- s darabokra felvágom , félbe vágom, de ugy hogy a közepén maradjon egy kis " füle"./ a képen látható módon /
Majd ezután a közepén lévő magos részt kikaparom .
A kis csónakba töltöm a halas tölteléket, petrezselyemmel díszítem .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki szereti a tonhalat , annak nagyon finom aperitif lehet.
A szilveszteri buliban egy kellemes falat.
Gyorsan elkészíthető.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.01 21:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halkonzervet leszűröm, apróra vágott, citromlét krémesre, közepén maradjon, képen látható, közepén lévő, halas tölteléket, szilveszteri buliban, kellemes falat, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, Tonhalkrémmel, tohalkonzerv, szilveszteri, elkészíthető, kígyóuborkát, halkonzervet, kígyóuborka, díszítéshez, kidolgozom, tölteléket, darabokra, kikaparom, citromlét, darabolt, díszítem, maradjon, krémesre, csónakba, aperitif, leszűröm, étvágyat, felvágom, kellemes, tonhalat, nagyobb kígyóuborka, doboz tohalkonzerv, puha, citrom, közepes hagyma, bors, díszítéshez petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
|
|
|
|
|