Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A harcsafilét beletekerjük a szalonnába, majd fűszerezzük.
A burgonyát apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük.
A mai étel két serpenyőben készül. Az egyikben olajat hevítünk, és megsütjük a harcsát.
A másikban megpirítjuk az előfőzött, kockára vágott burgonyát, hozzátesszük a mustárt, majd rászórjuk a póréhagymát, végül gyöngyhagymát és összekeverjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha lehet akkor ovális tányérra tálaljuk. A burgonyához én két harcsaszeletet adok.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.28 08:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
harcsafilét beletekerjük, burgonyát apró, egyikben olajat, másikban megpirítjuk, harcsaszeletet, gyöngyhagymás, összekeverjük, gyöngyhagymát, hozzátesszük, gyöngyhagyma, beletekerjük, harcsafilét, póréhagymát, serpenyőben, megpirítjuk, burgonyához, fűszerezzük, burgonyával, Szalonnába, szalonnába, harcsafilé, póréhagyma, előfőzött, burgonyát, megfőzzük, megsütjük, burgonyát, rászórjuk, egyikben, tányérra, harcsa, bacon, evőkanál mustár dijoni, gyöngyhagyma, szál póréhagyma, burgonya, bors, zsálya, olaj,
|
|
|
|
|