Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A tepsit vagy a jénai tálat olajozzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket. Az almát vékony gerezdekre szeljük héjastul, és a húsra rétegezzük. Megszórjuk fahéjjal, és vajdarabkákat szórunk rá. Ízlés szerint befedjük hagymakarikákkal. Alufóliával lefedve 35-40 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla, rövid ideig készre sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyors finom, laktató étel!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.12 11:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajt kiverjük, tepsit vagy, jénai tálat, almát vékony, húsra rétegezzük, fóliát levesszük, hagymakarikákkal, Burgonyapürével, hússzeleteket, vajdarabkákat, vöröshagyma, Alufóliával, rétegezzük, Megszórjuk, napraforgó, gerezdekre, levesszük, Agglegény, borsozzuk, olajozzuk, befedjük, tálaljuk, kiverjük, héjastul, kedvence, fahéjjal, nélküli, lefedve, szórunk, laktató, szerint, szeljük, szelet csont nélküli karaj, alma, vöröshagyma, bors, fahéj, vaj, napraforgó olaj,
|
|
|
|
|