Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarja szeleteket előző nap megsóztam, borsoztam, majd másnap, kevés olajban elősütöttem. A húst tepsibe leraktam és ráhalmoztam a tölteléket, ráöntöttem az olajat és egy kevés vizet, majd alufóliával betakarva megpároltam. Amikor a hús megpuhult az alufóliát levéve megpirítottam, majd reszelt sajtot szórtam rá.
Töltelék:
Kevés olajban megpároltam a vöröshagymát, majd pirítottam tovább az apróra vágott petrezselyemmel, majoránnával és a reszelt sárgarépával (így jobban kijönnek az ízek), majd szórtam rá ételízesítőt, pici kakukkfüvet, egy csipet oregánót, borsot, majd hozzátettem az áztatott zsemlét és a tojást.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az oregano és a kakukkfű el is maradhat.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.11 06:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tarja szeleteket, húst tepsibe, kevés vizet, alufóliát levéve, apróra vágott, reszelt sárgarépával, csipet oregánót, áztatott zsemlét, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, megpirítottam, majoránnával, vöröshagymát, ételízesítőt, sárgarépával, hozzátettem, elősütöttem, ételízesítő, ráhalmoztam, kakukkfüvet, megpároltam, alufóliával, megpároltam, vöröshagyma, szeleteket, ráöntöttem, pirítottam, tölteléket, borsoztam, megsóztam, betakarva, megpuhult, sárgarépa, majoránna, szelet tarja, bors, Töltelék, vöröshagyma, petrezselyemzöld, majoránna, sárgarépa, kevés ételízesítő, kakukkfű, oregano, bors, zsemle, tojás, Sütéshez kevés olaj,
|
|
|
|
|