Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat közepes lángon. Süssük a kissé kiklopfolt hús mindkét oldalát szép barnás-pirosra, majd szedjük ki egy tányérra.
A serpenyőben maradt olajba tegyük bele a fokhagymát, fonnyasszuk 2 percig. Öntsük fel a borral vagy a balzsamecettel, és kavargassuk 3 percig, hogy le ne ragadjon, és öntsük
hozzá az alaplét is.
Tegyük vissza a serpenyőbe a sült csirkemelleket, ha levet eresztett, azzal együtt. Süssük tovább kb. 5 percig, ha szükséges, tegyünk bele még sót és borsot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretként párolt brokkolit, párolt rizst kínálhatunk.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.12 17:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőben forrósítsuk, olajat közepes, kissé kiklopfolt, serpenyőben maradt, borral vagy, sült csirkemelleket, balzsamecettel, csirkemelleket, csirkemellfilé, forrósítsuk, serpenyőben, serpenyőben, kínálhatunk, kavargassuk, balzsamecet, fonnyasszuk, összezúzott, fokhagymát, serpenyőbe, kiklopfolt, fokhagyma, olívaolaj, szükséges, eresztett, brokkolit, csirkehús, Köretként, ragadjon, evőkanál, tányérra, fehérbor, szedjük, csirkemellfilé, evőkanál olívaolaj, gerezd összezúzott fokhagyma, csirkehús alaplé, bors,
|
|
|
|
|