Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fűszereket összekeverem, és bedörzsölöm a hússzeleteket. Olajat öntök rá, és egy éjszakát hűtőben pácolom. Sütés előtt lecsepegtetem, ráteszek egy nylon fóliát, és kissé klopfolom. Most sózom, és kevés olajon vagy grillrácson hirtelen kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Azonnal, frissen tálalom. Körete hasábburgonya, petrezselymes burgonya, friss saláta vagy uborkasaláta
|
|
|
|
0 komment
|
28 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.30 09:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fűszereket összekeverem, éjszakát hűtőben, nylon fóliát, hasábburgonya, hússzeleteket, lecsepegtetem, petrezselymes, Sertésflekken, uborkasaláta, pirospaprika, összekeverem, bedörzsölöm, sertéstarja, grillrácson, fűszereket, klopfolom, vastagabb, fokhagyma, majoranna, ráteszek, éjszakát, hirtelen, burgonya, hűtőben, Azonnal, tálalom, frissen, kisütöm, pácolom, szelet vastagabb sertéstarja, pirospaprika, bors, majoranna, örölt kömény, reszelt fokhagyma vagy krém, olaj,
|
|
|
|
|