Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az aszalt gyümölcsöt apróra vágjuk és a marcipán masszába gyúrjuk. Fóliába csomagolva 1 órára hűtőbe tesszük. Közben 40 fokos víz fölött felolvasztjuk a csokoládét. A hűtőből kivett gyümölcsös marcipánt sütőpapír között kb 1,5 cm-es vastagságú téglalappá nyújtjuk. Ezután egyforma kockákra vágjuk és egyesével az olvasztott csokoládéba mártjuk. Sütőpapírra téve hagyjuk a csokit megdermedni. A tetejét díszíthetjük aszalt gyümölccsel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nekünk az aszalt meggy és a sárgabarack jött be. (kb. 35 db lesz belőle)
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kicsy07
2012.03.25 22:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
aszalt gyümölcsöt, marcipán masszába, hűtőből kivett, olvasztott csokoládéba, csokit megdermedni, tetejét díszíthetjük, aszalt meggy, sárgabarack jött, felolvasztjuk, díszíthetjük, sárgabarack, étcsokoládé, Sütőpapírra, csokoládéba, sárgabarack, gyümölccsel, megdermedni, gyümölcsöt, Gyümölcsös, csomagolva, vastagságú, olvasztott, téglalappá, gyümölcsös, csokoládét, Bevonáshoz, egyesével, használom, marcipánt, sütőpapír, köntösben, masszába, gyümölcs, minőségű, marcipán massza, Bevonáshoz,
|
|
|
|
|