Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztből, 3 tojásból, vízből és kevés sóból nokedli tésztát keverek, közben enyhén sós vizet forralok egy nagyobb edényben.
A nokedli tésztáját egy nokedliszaggató segítségével leszaggatom, majd kifőzöm és lecsepegtetem. A felkockázott hagymát a forró zsírban üvegesre sütöm, majd a felcsíkozott bacont is megpirítom rajta. Amikor a szalonna megpirult, beleforgatom a nokedlit, majd ízlés szerint sózom, borsozom.
A végén a sajtot apró kockákra vágom, majd a forró nokedlibe keverem, párszor átforgatom, hogy elolvadjon a sajt is. Frissen tálalom, ízlés szerint felaprózott snidlinggel megszórom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Frissen tálaljuk mellé uborkát adunk savanyúságnak.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2014.11.13 11:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagyobb edényben, nokedli tésztáját, nokedliszaggató segítségével, felkockázott hagymát, forró zsírban, felcsíkozott bacont, szalonna megpirult, sajtot apró, forró nokedlibe, nokedliszaggató, baconszalonna, savanyúságnak, lecsepegtetem, segítségével, felkockázott, felcsíkozott, beleforgatom, felaprózott, leszaggatom, vöröshagyma, snidlinggel, átforgatom, elolvadjon, megpirítom, nokedlibe, megszórom, megpirult, tésztáját, kockákra, üvegesre, nokedlit, edényben, lisztből, forralok, tojásból, liszt, tojás, zsír, baconszalonna, erősebb sajt, vöröshagyma, őrölt fekete bors,
|
|
|
|
|