Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét alaposan megmossuk, lefilézzük, apró kockára vágjuk, és lecsöpögtetjük.A turmixgépbe kanalazzuk a tejfölt, beleszórjuk a mogyorót, a fűszereket, és 2-3 perc alatt pépesre turmixoljuk.A csirkét a mogyorós tejfölbe forgatjuk, majd belereszelünk 15 dkg trappista sajtot, összekeverjük.
Egy kisebb jénai tepsit vastagon kikenünk margarinnal, majd beleöntjük a csirkét, és elegyengetjük.
A maradék 10 dkg sajtot a tetejére reszeljük.
Alufóliával lefedve 45 perc alatt 170 fokon hőlégkeverésen megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazán különleges ízvilágot nyújt a mogyoró.
Természetesen csirkemellből is készíthető.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsi kenéséhez, csirkét alaposan, turmixgépbe kanalazzuk, mogyorós tejfölbe, kisebb jénai, tetejére reszeljük, lecsöpögtetjük, hőlégkeverésen, csirkemellből, elegyengetjük, összekeverjük, belereszelünk, Természetesen, pirospaprika, turmixgépbe, ételízesítő, turmixoljuk, beleszórjuk, margarinnal, Alufóliával, készíthető, lefilézzük, különleges, beleöntjük, kanalazzuk, fűszereket, kenéséhez, trappista, forgatjuk, megmossuk, reszeljük, ízvilágot, tejföl, sós pörkölt mogyoró, csapott, púpos őrölt pirospaprika, ételízesítő, őrölt fekete bors, sajt, margarin tepsi kenéséhez,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|