Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés olajon a felaprított hagymát megfuttatom, hozzáadom a felaprított gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet. Így párolom őket fedő alatt, míg a gomba jó sok levet enged. Ekkor borsozom, és felöntöm vízzel. Addig főzöm, míg a zöldségek puhák lesznek. Közben kevés olajból és 1 evőkanál lisztből pirospaprikás rántást készítek, ezzel besűrítem a kész levest
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tejföllel tálalva nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felaprított hagymát, felaprított gombát, zöldségek puhák, kész levest, petrezselymet, pirospaprikás, pirospaprika, petrezselyem, megfuttatom, felaprított, felaprított, vöröshagyma, tálaláshoz, gombaleves, sárgarépát, fehérrépát, fehérbors, besűrítem, zöldségek, hozzáadom, sárgarépa, fehérrépa, Tejföllel, lisztből, evőkanál, Magyaros, felöntöm, csiperke, borsozom, készítek, kevés olaj, vöröshagyma, csiperke gomba, sárgarépa, fehérrépa, petrezselyem, evőkanál liszt, pirospaprika,
|
|
|
|
|