Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst alaposan megtisztítom, vékonyra klopfolom.
Egy jénai tepsit kikenek kevéske olajjal, majd belefektetem a melleket. Meghintem sóval és borssal.
Az almákat alaposan megtisztítom, majd fél cm vastagra felkarikázom. A magházát kivágom. Az almakorongokkal befedem a húsokat. Lereszelem a sajtot és az almákra rakom.
Kevéske, vizet öntök a húsok közé és alufóliával lefedve, előmelegített sütőben 25 percig 200 fokon sütöm, majd az alufóliát eltávolítva további 10 percig pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szabonori
2014.02.23 16:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst alaposan, jénai tepsit, almákat alaposan, magházát kivágom, almakorongokkal befedem, almákra rakom, húsok közé, alufóliát eltávolítva, almakorongokkal, csirkemellfilé, előmelegített, megtisztítom, felkarikázom, megtisztítom, belefektetem, eltávolítva, alufóliával, Almakorong, Lereszelem, csirkemell, alufóliát, klopfolom, Meghintem, vékonyra, vastagra, magházát, alaposan, melleket, alaposan, evőkanál, lefedve, almákra, rizzsel, Kevéske, szelet csirkemellfilé, csipet, csipet bors, evőkanál olaj, alma nagy, sajt,
|
|
|
|
|