Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm.
A hagymát olajon megpirítom, majd egy kicsit félreteszek belőle. Hozzáadom az előfőzött sertésvelőt, fűszerezem és zsírjára sütöm. A húsra teszek egy kanálnyi pirított velőt és egy mokkáskanálnyi pirított vöröshagymát. Két szélét behajtva szépen felgöngyölöm.
A szokásos módon bepannírozom majd forró olajban kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Körtként sültkrumplit adtam hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.08 16:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sertéskarajt kissé, sertésvelőt enyhén, hagymát olajon, kicsit félreteszek, előfőzött sertésvelőt, húsra teszek, kanálnyi pirított, mokkáskanálnyi pirított, szokásos módon, mokkáskanálnyi, felgöngyölöm, zsemlemorzsa, sertéskarajt, vöröshagymát, bepannírozom, sültkrumplit, sertésvelőt, félreteszek, sertésvelőt, vöröshagyma, sertéskaraj, sertésvelő, húsverővel, fűszerezem, megpirítom, előfőzött, Hozzáadom, előfőzöm, pirított, zsírjára, kanálnyi, pirított, Körtként, göngyölt, behajtva, szelet sertéskaraj, sertésvelő, vöröshagyma, tojás, liszt, zsemlemorzsa, olaj, bors,
|
|
|
|
|