Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így előkészített húst hagyjuk állni bő fél órán át.
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk kockára. A paradicsomot mossuk meg, majd vágjuk ketté a szemeket. Terítsük be egy tűzálló tál alját a krumplival, a paradicsommal és az olajbogyóval. Fektessük rá a befűszerezett combokat.
A tálba halmozott hozzávalókat öntsük fel kb. másfél deci húslevessel. Alufóliával lefedve 220 fokos sütőben pároljuk-süssük egy órán át. Ezt követően vegyük le a fóliát és süssük 250 fokon pirosra.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazán nem kíván nagy időt az omlós ciprusi csirkecomb elkészítése, és a körettel sem kell külön bajlódnunk.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
római köményt, megmosott csirkecombokat, burgonyát hámozzuk, paradicsomot mossuk, befűszerezett combokat, tálba halmozott, omlós ciprusi, koktélparadicsom, csirkecombokat, paradicsommal, befűszerezett, előkészített, olajbogyóval, hozzávalókat, paradicsomot, Alufóliával, elkészítése, húslevessel, csirkecomb, csirkecomb, koriandert, dörzsöljük, bajlódnunk, csirkecomb, krumplival, újburgonya, halmozott, olajbogyó, Fektessük, megmosott, koriander, burgonyát, combokat, egész csirkecomb, koktélparadicsom, üveg olajbogyó, újburgonya, őrölt római kömény, másfél húsleves,
|
|
|
|
|