Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kockára vágott hozzávalókat hurkapálcára szúrjuk, ízlés szerinti sorrendben. Sütés előtt beszórjuk a grill fűszerkeverékkel, és egy órán át állni hagyjuk a hűtőben. Kerti grillsütőn puhára sütjük. A salátát megmossuk és négy felé vágjuk. A joghurtot összekeverjük a sajttal, a sóval és a borssal, majd ráöntjük a salátára.
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2013.11.27 07:24
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockára vágott, grill fűszerkeverékkel, salátát megmossuk, joghurtot összekeverjük, fűszerkeverékkel, összekeverjük, hurkapálcára, hozzávalókat, márványsajt, kaliforniai, vöröshagyma, sorrendben, grillsütőn, sertéshús, joghurtot, megmossuk, beszórjuk, joghurtos, salátával, ráöntjük, szerinti, szalonna, salátára, joghurt, szúrjuk, sajttal, kockára, hagyjuk, füstölt, paprika, vöröshagyma, sajt márványsajt, pohár natúr joghurt, gomba, kaliforniai paprika, szalonna füstölt, sertéshús tarja, fejes saláta,
|
|
|
|
|
Kalács
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|