Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sűrített paradicsomot elkeverjük a mézzel, olajjal, aprított fokhagymával. Megkenjük a mázzal a megmosott, szárazra törölt ,borsozott, sózott csirkecombokat.Egy nagy jénai tálba tesszük és köréje rakjuk a megpucolt ,feldarabolt zöldségeket. Ezeket is sózzuk, borsozzuk., és megspricceljük olajjal.Fóliával lefedve kb. egy órát sütjük, majd 20 perc alatt készre pirítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha nem lehet csicsókát kapni, vagy nem szeretik ,lehet padlizsánnal helyettesíteni.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibicimama
2012.11.29 21:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sűrített paradicsomot, nagy jénai, órát sütjük, csirkecombokat, helyettesíteni, megspricceljük, padlizsánnal, paradicsomot, fokhagymával, zöldségekkel, csirkecombok, feldarabolt, zöldségeket, paradicsom, elkeverjük, csirkecomb, borsozott, borsozzuk, megpucolt, megmosott, Megkenjük, sárgarépa, fehérrépa, fokhagyma, csicsókát, evőkanál, aprított, sűrített, szárazra, evőkanál sűrített paradicsom, egész csirkecomb, bors, sárgarépa, fehérrépa, zeller, cékla, csicsóka,
|
|
|
|
|