Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almát megmossuk, meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy fazékba tesszük és felengedjük kb. 1.2 l vízzel, majd feltesszük főni. Hozzáadjuk a fahéjat, a sót, a szegfűszeget, a szegfűborsot és a cukrot.
Amíg fől a leves, a pudingot csomómentesen elkeverjük a tejjel. Ha a leves felforrt, folytonos keverés mellett belecsorgatjuk a pudingos tejet és lassú tűzön hagyjuk ismét felforrni. Ha szükséges adhatunk még ilyenkor hozzá egy kis cukrot, vagy fahéjat.
Tűzről levéve tálalás előtt hagyjuk kicsit hűlni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szabonori
2014.05.05 13:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almát megmossuk, fazékba tesszük, pudingot csomómentesen, leves felforrt, pudingos tejet, belecsorgatjuk, csomómentesen, szegfűborsot, szegfűszeget, meghámozzuk, felengedjük, szegfűbors, feltesszük, Hozzáadjuk, elkeverjük, szegfűszeg, pudingpor, megmossuk, szükséges, folytonos, almaleves, felforrni, ilyenkor, Pudingos, adhatunk, pudingot, evőkanál, felforrt, kiskanál, vaníliás, evőkanál, alma, evőkanál cukor, szem szegfűszeg, szem szegfűbors, kiskanál őrölt fahéj, csipet, tej,
|
|
|
|
|