Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy edényben felteszem a vizet forrni. Megsózom, majd amikor felforrt, beleöntöm a mélyhűtött zöldséget és körülbelül 15 perc alatt nem túl puhára főzöm. Leszűröm és hagyom kihűlni. Egy tálba öntöm a tejfölt, hozzáadom a majonézt, a mustárt, a sót, a cukrot és egy késhegynyi borsot. Az almát meghámozom és apró kockákra vágom. A kihűlt zöldséget, az almát és a konzerv kukoricát hozzáadom a tejfölös alaphoz, majd jól elkeverem. Tálalásig hűtőbe teszem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
izabella69
2014.03.25 17:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
edényben felteszem, vizet forrni, mélyhűtött zöldséget, tálba öntöm, késhegynyi borsot, almát meghámozom, kihűlt zöldséget, konzerv kukoricát, tejfölös alaphoz, franciasaláta, Franciasaláta, kukoricával, meghámozom, körülbelül, mélyhűtött, késhegynyi, zöldséget, felteszem, beleöntöm, kukoricát, elkeverem, Tálalásig, zöldséget, hozzáadom, hozzáadom, edényben, Leszűröm, felforrt, Megsózom, evőkanál, kukorica, tejfölös, kockákra, kiskanál, majonézt, franciasaláta alap mirelit, konzerv kukorica, alma, tejföl, kiskanál cukor, evőkanál majonéz, kiskanál mustár, bors,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|