Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pörköltet ledaráljuk,hozzáadjuk a tejfölt és annyi pörköltszafttal keverjük össze,hogy jól kenhető masszát kapjunk,Ízesítjük apróra vágott petrezselyemmel és a palacsintákra egyenként rásimítjuk.A két szélét fölhajtjuk és felgöngyölítjük.Lisztbe felvert tojásba és zsemlemorzsába bundázzuk,majd bő,forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.Lecsöpögtetjük és forrón tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tartármártást adhatunk melléje
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 00:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pörköltet ledaráljuk, palacsintákra egyenként, petrezselyemzöld, felgöngyölítjük, pörköltszafttal, petrezselyemmel, Lecsöpögtetjük, zsemlemorzsába, Tartármártást, palacsintákra, zsemlemorzsa, marhapörkölt, bundázáshoz, palacsinta, ledaráljuk, hozzáadjuk, fölhajtjuk, rásimítjuk, palacsinta, pörköltet, Ízesítjük, bundázzuk, egyenként, keverjük, sütéshez, evőkanál, tálaljuk, adhatunk, palacsinta, evőkanál tejföl, csokor petrezselyemzöld, bundázáshoz tojás, liszt, zsemlemorzsa, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|