Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt levéve rendszeres keverés mellett pirosra sütjük és félretesszük.
A vöröshagymát megpucoljuk, apró darabokra vágjuk. Egy másik serpenyőben az olaj másik felén aranybarnára sütjük, és hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet.
Gyakori kevergetés mellett fedő alatt megpuhítjuk a húst, hozzákeverjük a mustárt, a tárkonyt, a petrezselymet, a sót, a borsot, a megpirított gombát, és az egészet összefőzzük (ha szükséges, kicsi vizet tehetünk alá).
Egy kis edényben a tejfölös-lisztes habarást elkészítjük, és hozzákeverjük, besűrítjük vele az egészet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskával vagy főtt tésztával tálaljuk.
Egyszerű, gyors étel.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 13:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát felszeleteljük, olaj felén, fedőt levéve, vöröshagymát megpucoljuk, másik serpenyőben, olaj másik, kockára vágott, megpirított gombát, egészet összefőzzük, tejfölös-lisztes habarást, felszeleteljük, hozzákeverjük, petrezselymet, hozzákeverjük, vöröshagymát, csirkemellet, aranybarnára, félretesszük, petrezselyem, megpirított, elkészítjük, megpucoljuk, összefőzzük, megkeverjük, vöröshagyma, serpenyőben, megpuhítjuk, megpirítjuk, rendszeres, csirkemell, hozzáadjuk, csirkemell, Galuskával, kevergetés, besűrítjük, szükséges, gomba, vöröshagyma, csirkemell, evőkanál mustár, csipet tárkony, evőkanál liszt, pohár tejföl, olaj, apróra vágott petrezselyem, bors,
|
|
|
|
|