Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.Az összes hozzávalót jól összedolgozzuk. A tésztát folpackba csomagolva fél órára hűtőbe rakjuk, majd diónyi nagyságú gömböket formázunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és szétlapítjuk koronggá. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A tetejét pici csokoládéforgáccsal díszítjük még melegen, hogy picit ráolvadjon a csoki.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom...
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
julia28
2012.06.08 21:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
összes hozzávalót, tésztát folpackba, tetejét pici, csokoládéforgács, összedolgozzuk, szódabikarbóna, kókuszreszelék, Előmelegített, Sütőpapírral, aranybarnára, szétlapítjuk, díszítéshez, ráolvadjon, hozzávalót, csomagolva, kávéskanál, kávéskanál, formázunk, díszítjük, folpackba, sárgarépa, reszelve, koronggá, tallérja, kókuszos, nagyságú, gömböket, evőkanál, tésztát, sárgarépa reszelve, kókuszreszelék, barna cukor, liszt, Rama, evőkanál natúr joghurt, kávéskanál szódabikarbóna, csapott kávéskanál fahéj, díszítéshez csokoládéforgács,
|
|
|
|
|