Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szűzpecsenyét 2 cm-es szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, és egy kevés mustárt kenünk rá. A szalonnát felkockázzuk.
Felváltva grillnyársra húzzuk a hozzávalókat, majd olvasztott vajat locsolunk rá. Grillen 15-20 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hajában sült burgonyát készítek hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.09.01 16:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kevés mustárt, szalonnát felkockázzuk, szűzpecsenyét, személyenként, Szűzpecsenye, felkockázzuk, grillnyársra, szűzpecsenye, hozzávalókat, zöldpaprika, vöröshagyma, olvasztott, szeletekre, paradicsom, burgonyát, ízesítjük, locsolunk, szalonnát, Felváltva, szalonna, burgonya, készítek, mustárt, nyárson, Grillen, darabka, Hajában, borssal, vöröshagyma, burgonya, zöldpaprika, paradicsom, darabka szalonna, bors, mustár,
|
|
|
|
|