Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A piros tésztához: 20 dkg darált keksz, 12 dkg Rama, 12 dkg porcukor, 1 piros ételszínezék, fél rumaroma, ét tortadara, víz.
A zöld tésztához: a maradék hozzávalók + 1 zöld ételszínezék.
Mindkét tésztát összegyúrjuk. 5-5 egyenlő részre osztjuk.
A pirosakat gombóccá formázzuk, a zöldet a tenyerünkben ellapogatjuk. A közepébe helyezünk egy piros gombócot, és a zöldet köré borítjuk. Eligazítjuk a kezünkkel, hogy mindenhol beborítsa a zöld tészta. Egy tálra helyezzük őket, és egy éjszakát pihentetjük a hűtőben.
A hűtőből kivéve cikkekre vágjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon mutatós!
|
|
|
|
0 komment
|
21 ember kedveli
|
kovacsagi
2012.02.29 23:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
piros tésztához, zöld tésztához, maradék hozzávalók, pirosakat gombóccá, tenyerünkben ellapogatjuk, közepébe helyezünk, piros gombócot, zöldet köré, zöld tészta, tálra helyezzük, éjszakát pihentetjük, hűtőből kivéve, ételszínezék, összegyúrjuk, ételszínezék, tenyerünkben, ételszínezék, ételszínezék, ellapogatjuk, Eligazítjuk, Görögdinnye, pihentetjük, hozzávalók, tésztához, tésztához, formázzuk, pirosakat, helyezünk, tortadara, dinnyemag, mindenhol, helyezzük, beborítsa, kezünkkel, tortadara, cikkekre, rumaroma, porcukor, darált keksz, Rama, porcukor, piros ételszínezék, zöld ételszínezék, rumaroma, tortadara lesz dinnyemag,
|
|
|
|
|