Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst enyhén sós vízben megfőzzük. (1 csésze barnarizshez 2 és 1/4 csésze vizet számoljunk). A karalábékat félbevágjuk, húsukat késsel óvatosan kivájjuk úgy, hogy maradjon egy kb. 1 cm-es ,,héj", amit megtölthetünk. A kivájt karalábédarabkákat apróra vágjuk, és az olajon a hagymával és a fokhagymával aranysárgára pirítjuk. Belekeverjük a főtt rizst, a fűszereket, az apró kockákra vágott tofut és a zöldborsót. Egy hőálló tálat vékonyan kiolajozunk, a töltött karalábékat beleállítjuk, kb. egy deci vizet hozzáöntünk, és közepesen meleg sütőben (180 fok), fólia alatt kb. 35-40 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tetejét szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zöldjével, és melegen tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.12 19:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshez1 csomó, rizst enyhén, karalábékat félbevágjuk, fokhagymával aranysárgára, főtt rizst, apró kockákra, hőálló tálat, töltött karalábékat, deci vizet, tetejét szórjuk, megtölthetünk, petrezselyem, pirospaprika, petrezselyem, barnarizshez, fokhagymával, vegetáriánus, beleállítjuk, Belekeverjük, aranysárgára, karalábékat, kiolajozunk, karalábékat, hozzáöntünk, vöröshagyma, félbevágjuk, elkészítése, fagyasztott, zöldborsót, rövidszemű, számoljunk, kávéskanál, fűszereket, édesnemes, közepesen, megfőzzük, hámozott karalábé, főtt rövidszemű barnariz, fagyasztott zöldborsó, tofu, gerezd zúzott fokhagyma, evőkanál olívaolaj sütéshez, teáskanál római kömény, bors,
|
|
|
|
|