Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombafejeket leválasztjuk a szárukról, meghámozzuk és megmossuk, majd a fejeket tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, életízesítővel és majorannával fűszerezzük. A tepsibe kevés olajat öntünk, hogy ne égjen oda. A gomba fejekre ananászt teszünk.
A gomba szárát szintén meghámozzuk, megmossuk. A gombaszárat és a sajtot a sajtreszelő nagyobb lyukán lereszeljük, tejföllel, borssal, ételízesítővel, majoránnával elkeverjük, majd az ananászos gombafejekre öntjük.
Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a teteje megpirul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
Rizs körettel kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.17 05:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombafejeket leválasztjuk, fejeket tepsibe, tepsibe kevés, gomba fejekre, gomba szárát, sajtreszelő nagyobb, ananászos gombafejekre, teteje megpirul, ananászkonzerv, életízesítővel, ételízesítővel, Előmelegített, gombafejekre, gombafejeket, leválasztjuk, majoránnával, majorannával, lereszeljük, meghámozzuk, sajtreszelő, fűszerezzük, meghámozzuk, ételízesítő, gombaszárat, elkeverjük, megmossuk, megmossuk, tejföllel, borsozzuk, szárukról, trappista, Ananászos, majoranna, őrőltbors, gomba, tejföl, ananászkonzerv, trappista sajt, őrőltbors, ételízesítő, majoranna, olaj,
|
|
|
|
|