Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Friss zöldbabot megtisztítjuk feldaraboljuk,a hagymát és az almát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk.Nagyobb edényben felforrósítjuk a 2 kanál olajat és a hagymát megpároljuk benne,majd hozzáadjuk a zöldbabot,az almát,a cukrot,a babérlevelet,a sót és a borsot.Kevergetve összepároljuk,majd felöntjük a húslevessel és puhára főzzük a babot
A levesbetét hozzávalóit összedolgozzuk ,gombócokat formálunk belőle,majd forró olajban ,mindkét oldalukat átsütjük ,végül a levesbe téve megfőzzük.
A levest egy-egy kanál tejföllel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.25 07:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almát meghámozzuk, hagymát megpároljuk, levesbetét hozzávalóit, levesbe téve, levest egy-egy, felforrósítjuk, összedolgozzuk, összepároljuk, feldaraboljuk, megtisztítjuk, húsgombóchoz, zöldbableves, babérlevelet, meghámozzuk, húslevessel, megpároljuk, Húsgombócos, hozzávalóit, vöröshagyma, gombócokat, levesbetét, Kevergetve, hozzáadjuk, kávéskanál, babérlevél, darálthús, tejföllel, megfőzzük, zöldbabot, zöldbabot, felöntjük, zöldbab, vöröshagyma, savanyú alma, evőkanál olaj, kávéskanál cukor, babérlevél, evőkanál tejföl, őrőlt bors, húsgombóchoz, darálthús, tojás, bors, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|