Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!
Isteni finom!
Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tejszínhabot természetesen ízlés szerint lehet cukrozni.
|
|
|
|
4 komment
|
47 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.24 07:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
frenco69 |
2014.08.19. 13:45 (#4) |
|
 |
Könnyű és finom. |
|
gabibaby16 |
2013.02.28. 19:08 (#3) |
|
 |
Ez nagyon finom lehet...meg van a hétvégi sütim !!!!! |
|
galambjani |
2013.02.24. 12:46 (#2) |
|
 |
Nagyon szívesen Nagyon helyes |
|
kutyuli777 |
2013.02.24. 11:53 (#1) |
|
 |
Köszi szépen !!! Elkészítem mielőbb !!!!!!
|
| |
|
|
|
tejet meglangyosítjuk, vanília cukrot, porcukrot beletesszük, cukros tejbe, csokit megolvasztjuk, egyik felét, csokiöntettel meglocsoljuk, gesztenyés réteget, tetejét elsimítjuk, maradék olvasztott, tejszínhabot természetesen, meglangyosítjuk, belemártogatjuk, babapiskótákat, megolvasztjuk, öntetsűrűségű, csokiöntettel, természetesen, tejszínhabot, meglocsoljuk, vaníliacukor, tejszínhabot, étcsokoládé, beletesszük, babapiskóta, Boszorkány, elfelezzük, elsimítjuk, olvasztott, gesztenyés, tejszínhab, porcukrot, cukrozott, díszítjük, gesztenye, reszelünk, gesztenye, babapiskóta, evőkanál porcukor, csomag vaníliacukor, cukrozott tejszínhab, tábla étcsokoládé, csomag gesztenye massza,
|
|
|
|
|