Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst szeleteljük,sózzuk és elősütjük.A sütésből megmaradt zsírból pecsenyelevet készítünk a bordákra szűrjük és ebben pároljuk fedő alatt.Másik serpenyőben kissé kiolvasztjuk a metéltre vágott szalonna zsírját, majd hozzá adjuk a szintén metéltre vágott gépsonkát és a hámozott ecetes uborkát (ez lesz a hentes ragu).
Ezt a ragut rátesszük a húsra, őrölt borssal, finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk és az egészet készre pároljuk.Köretnek hasábburgonyát adhatunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom az a cucc!Legalábbis nekem bejön!!!!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
harcipocok
2012.01.26 09:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst szeleteljük, sütésből megmaradt, bordákra szűrjük, metéltre vágott, szintén metéltre, hámozott ecetes, hentes ragu, ragut rátesszük, egészet készre, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, hasábburgonyát, pecsenyelevet, kiolvasztjuk, sertésborda, serpenyőben, sertéskaraj, szeleteljük, megszórjuk, sertészsír, finomliszt, Legalábbis, gépsonkát, elősütjük, megmaradt, készítünk, rátesszük, bordákra, hámozott, pároljuk, Köretnek, pároljuk, szalonna, adhatunk, metéltre, sertéskaraj, finomliszt, sertészsír, füstölt szalonna, gépsonka, ecetes uborka, fekete bors, csomó petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|