Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe vágjuk a főtt tojást,utána 4 felé hosszába vágjuk az uborkát,kolbászt is,a szalonnát felszeleteljük és sz egész hozzávalót rátesszük a megkent húsra.És betekerjük a húst.Fogvájóval összefogjuk hogy ne essen szét.Sima lisztbe beforgatjuk,olajba 3-4percig sütjük,forgatva.A húst kivesszük,tányérra helyezzük,a húsnak a zsirjába apróra vágott vöröshagymát megpiritjuk,majd rózsapaprikát teszünk rá,forró vizel felöntjük,megfűszerezzük sóval,borssal,ételizesitőv el,mikor már a viz forrni kezd,visszatesszük a húst,lefedjük és hagyjuk lassú tűzön 30-40 percig főlni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajt megmossuk, húsnak csak, főtt tojást, megkent húsra, húst kivesszük, zsirjába apróra, felszeleteljük, ételizesitővel, megfűszerezzük, rózsapaprikát, visszatesszük, vöröshagymát, összefogjuk, megpiritjuk, vöröshagyma, étélizesitő, beforgatjuk, burgonyával, Fogvájóval, szeletekre, hozzávalót, napraforgó, betekerjük, helyezzük, kivesszük, felöntjük, megkenjük, mustárral, borsozzuk, felvágjuk, megmossuk, szalonnát, sertés karaj, csabai kolbász, főtt tojás, savanyu uborka, mustár, vöröshagyma, napraforgó olaj, császár szalona,
|
|
|
|
|