Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásból, a lisztből és kevés sóból tésztát gyúrunk, amit vékonyra nyújtunk. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd forró olajon megdinszteljük és a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával. A paprikás hagymát a tésztán egyenletesen eloszlatjuk, majd megszórjuk kevés delikáttal. A tésztát vékonyan feltekerjük, majd kis darabokat vágunk belőle, amikre görcsöt kötünk.
A vizet feltesszük főni, amit sóval borssal, és pici delikáttal ízesítünk. Beletesszük a karikára vágott burgonyát, és amikor az félig megfőtt beletesszük a kötött galuskákat. Ha a tészta és a burgonya is puhára főtt, a leves elkészült.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.27 08:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát apróra, tűzről levéve, paprikás hagymát, tésztán egyenletesen, tésztát vékonyan, vizet feltesszük, karikára vágott, félig megfőtt, kötött galuskákat, leves elkészült, pirospaprikával, megdinszteljük, galuskaleves, vöröshagymát, egyenletesen, pirospaprika, eloszlatjuk, feltekerjük, vöröshagyma, beletesszük, Beletesszük, megszórjuk, feltesszük, galuskákat, delikáttal, megszórjuk, delikáttal, burgonyát, darabokat, elkészült, ízesítünk, tojásból, vékonyan, paprikás, karikára, nyújtunk, tojás, liszt, vöröshagyma, burgonya, olaj, bors, delikát, pirospaprika,
|
|
|
|
|