Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A burgonyát és a vöröshagymát vékony karikára vágom. 2.A lisztet, a pirospaprikát, a sót és a borsot összekeverem, majd rászórom a hagymás burgonyára. Jól összerázom, hogy a fűszeres liszt egyformán érje mindenütt. 3.Az egészet beleöntöm egy nagy tepsibe, rászórom a nagyon apróra vágott füstölt szalonna-kockákat, és rálocsolom a megsózott, zúzott fokhagymával elkevert tejfölt. 4.A tepsit alufóliával szorosan lefedem, és forró sütőben közepes lángon megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ehhez nem sokat tudok hozzá fűzni, nagyon egyszerű, gyors, laktató, és nem utolsó sorban olcsó és laktató étel. Ecetes savanyúsággal tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jusztis
2012.10.18 11:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát vékony, borsot összekeverem, hagymás burgonyára, fűszeres liszt, egészet beleöntöm, nagy tepsibe, nagyon apróra, tepsit alufóliával, pirospaprikát, savanyúsággal, pirospaprika, összekeverem, vöröshagymát, fokhagymával, alufóliával, vöröshagyma, mokkáskanál, burgonyára, rálocsolom, összerázom, burgonyát, egyformán, megsózott, beleöntöm, fokhagyma, mindenütt, burgyonya, evőkanál, elkevert, rászórom, burgonya, kockákat, szalonna, rászórom, burgyonya, nagy vöröshagyma, evőkanál liszt, evőkanál pirospaprika, mokkáskanál bors, 10dkg füstölt szalonna, 2gerezd fokhagyma, tejföl,
|
|
|
|
|