Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot enyhén sós vízben főzd meg. A hagymát kockázd fel, a húst dobd rá, és alaposan megborsozva és sózva pirítsd fehéredésig.
Vajazz ki egy tepsit vagy hőálló tálat, majd rétegezd bele a hozzávalókat, hogy zöldbab, hús és tejföl legyen a sorrend, és legalább kétszer ismételd meg. Told 180 fokra előmelegített sütőbe, és fél órán át párold.Ha a tejföl szépen megpirult a tetején már tálalhatod is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
2 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.15 09:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
sacinka |
2013.04.04. 00:08 (#2) |
|
 |
Picit másképpen: A darált húst megfőzöm pörköltnek. A rizst leveskockával puhára. A kettőt összekeverem. Rétegezem főtt zöldbabbal, tetejére sok tejfölt, és be a sütőbe! Ja, a húst fokhagymával és borssal is fűszerezem.Próbáljátok ki így is. nagyon finom! |
|
lovaszmarika |
2012.08.20. 13:18 (#1) |
|
 |
A tetejére reszelt sajtot is lehet tenni, és úgy megsütni |
| |
|
|
|
babot enyhén, hagymát kockázd, húst dobd, tepsit vagy, tejföl szépen, előmelegített, hozzávalókat, megborsozva, vöröshagyma, fehéredésig, tálalhatod, megpirult, rétegezd, alaposan, legalább, ismételd, evőkanál, étvágyat, kockázd, hagymát, zöldbab, kívánok, pirítsd, zöldbab, zöldbab, tetején, kétszer, sorrend, sütőbe, Vajazz, szépen, zöldbab, darált, evőkanál olaj, nagy pohár tejföl, tojás, vöröshagyma, bors,
|
|
|
|
|