Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot egy tál vízbe előző este beáztatom. A szalonnát apróra vágom, és az olajon megpirítom. Hozzáadom a vöröshagymát és a fokhagymát, őrölt pirospaprikát. Erre rádobom a karikára vágott kolbászt, kockára darabolt krumplit, babot és a savanyú káposztát. Felengedem annyi vízzel,hogy ellepje és fűszerezem. Amikor megfőtt minden, akkor rántást készítek és összesűrítem.
2 kanál étolajon megpirítok 2 kanál lisztet, megszórom 1/2 kanál őrölt pirospaprikával, felengedem 2 dl vízzel és beleöntöm a levesbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bnejudit
2014.08.18 19:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát apróra, olajon megpirítom, karikára vágott, savanyú káposztát, fokhagymagerezd, pirospaprikával, pirospaprikát, vöröshagymát, pirospaprika, összesűrítem, vöröshagyma, babérlevél, megpirítom, Felengedem, felengedem, megpirítok, fűszerezem, fokhagymát, egytálétel, beleöntöm, szárazbab, káposztát, Hozzáadom, beáztatom, szalonnát, megszórom, étolajon, krumplit, karikára, kolbászt, szárazbab, burgonya, savanyú káposzta, szalonna, vöröshagyma, fokhagymagerezd, szál kolbász, babérlevél, evőkanál liszt, evőkanál olaj, evőkanál pirospaprika, evőkanál, kiskanál bors,
|
|
|
|
|