Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A combot a forgónál kettévágjuk, bőrét lehúzzuk. Sózzuk és borsozzuk. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítjuk. Ráöntjük a mustáros keveréket, és befedve puhára pároljuk. Párolt rizzel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nokedlee
2014.02.14 20:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
forgónál kettévágjuk, tejszínt kevés, csirkedarabok mindkét, mustáros keveréket, felforrósítjuk, összekeverjük, csirkedarabok, kettévágjuk, Serpenyőben, Csirkecomb, lepirítjuk, csirkecomb, borsozzuk, mustárban, keveréket, lehúzzuk, pároljuk, Ráöntjük, mustáros, tejszínt, forgónál, tálaljuk, borssal, mindkét, mustárt, tejszín, oldalát, befedve, csípős, Nagyon, étolaj, tejszín, csípős mustár, csirkecomb, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|