Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 180 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csokoládét, tejszínt és Nutellát vízgőz fölött vagy mikróban egybeolvasztjuk. Hűtőszekrénybe tesszük teljes dermedésig. Az egész mogyorókat száraz serpenyőben kissé megpirítjuk, félretesszük. Az aprított mogyorót a porcukorral száraz serpenyőben kevergetve szintén megpirítjuk. A megdermedt trüffelkrémet kivesszük a hűtőből, kézzel golyókat formálunk belőle és mindegyik közepébe egy szem egész mogyorót teszünk. A golyókat az aprított mogyoróba forgatjuk, majd hűtőszekrényben tároljuk. Lehet a masszába ostyadarabkákat rakni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
1 komment
|
21 ember kedveli
|
ninababa20
2011.12.13 18:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
fitz |
2011.12.16. 20:51 (#1) |
|
 |
Mi az a Hulala tejszín? |
| |
|
|
|
egész mogyorókat, aprított mogyorót, porcukorral száraz, megdermedt trüffelkrémet, szem egész, aprított mogyoróba, masszába ostyadarabkákat, hűtőszekrényben, ostyadarabkákat, egybeolvasztjuk, Hűtőszekrénybe, trüffelkrémes, trüffelkrémet, félretesszük, serpenyőben, megpirítjuk, serpenyőben, porcukorral, megpirítjuk, csokoládét, megdermedt, kevergetve, mogyorókat, dermedésig, kivesszük, csokoládé, formálunk, mindegyik, forgatjuk, mogyoróba, mogyorót, aprított, masszába, evők Nutella, evők Hulala tejszín, nélküli egész mogyoró, evők porcukor,
|
|
|
|
|