Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket alaposan megmosom és egyforma kockára vágom őket. A felkockázott zöldségeket összeöntöm egy nagy salátástálba.
A feta sajtról leöntöm a levét, és szintén felkockázom, majd ezt is belerakom a salátába.
A lilahagymát egészen apróra vágom, és jól elkeverem a salátában.
Az olajbogyókat - ha óriási méretűek, akkor félbe vágva - szórom a tetejére.
Végül elkészítem a a görög öntetet: a salátaöntet tasak tartalmát egy kisebb tálban összekeverem az olajjal és 3 ek. vízzel, majd lazán hozzákeverem a salátához.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Roston sült csirke mellé kínálom.
|
|
|
|
1 komment
|
7 ember kedveli
|
nokedlee
2013.12.20 17:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
frenco69 |
2014.01.05. 17:03 (#1) |
|
 |
Ahogy leírtad. |
| |
|
|
|
zöldségeket alaposan, felkockázott zöldségeket, nagy salátástálba, feta sajtról, lilahagymát egészen, salátaöntet tasak, kisebb tálban, salátástálba, felkockázott, összekeverem, olajbogyókat, hozzákeverem, zöldségeket, lilahagymát, felkockázom, salátaöntet, Görögsaláta, kígyóuborka, zöldségeket, salátaöntet, összeöntöm, paradicsom, lilahagyma, kimagozott, elkészítem, salátához, elkeverem, tartalmát, salátában, belerakom, olajbogyó, méretűek, evőkanál, paradicsom, lilahagyma, feta sajt, kimagozott olajbogyó, tasak görög salátaöntet, paprika, kígyóuborka,
|
|
|
|
|