Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kekszet a margarinnal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel és a kakaóval összedolgozzuk. Akkor jó mikor a cukor elolvadt benne, szinte össze kell gyúrni.
A felengedett gesztenyemasszát villával összetörjük és a margarinnal, a cukorral, a rummal addig kevergetem amíg a cukor el nem olvad.
Egy tiszta konyharuhát megvizezünk, kiterítjük, és a kekszmassza felét 20 * 25-ös téglalappá formáljuk, nyomkodjuk. A töltelék felét rásimítjuk, majd a konyharuha vagy sütőpapírral segítségével felgöngyöljük. A másik tekercset ugyanígy készítjük el, majd legalább 1 órára hűtőbe helyezzük. Végül a tetejét olvasztott csokoládéval vékonyan bevonjuk. Ecsettel a legkönnyebb vékonyan csokizni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű és pillanatak alatt kész. A tésztát kicsit nehézkes feltekerni, de nem lehetetlen :-)
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pmobil
2012.06.30 14:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kakaóval összedolgozzuk, cukor elolvadt, felengedett gesztenyemasszát, rummal addig, tiszta konyharuhát, kekszmassza felét, töltelék felét, konyharuha vagy, másik tekercset, tetejét olvasztott, legkönnyebb vékonyan, tésztát kicsit, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, összedolgozzuk, kókuszreszelék, felgöngyöljük, csokoládéval, segítségével, sütőpapírral, megvizezünk, legkönnyebb, konyharuhát, margarinnal, összetörjük, felengedett, Töltelékhez, kekszmassza, margarinnal, pillanatak, lehetetlen, olvasztott, konyharuha, feltekerni, Gesztenyés, kiterítjük, téglalappá, nyomkodjuk, Tésztához, darált keksz, margarin, porcukor, evőkanál kókuszreszelék, kiskanál kakaópor, Töltelékhez, gesztenyemassza, kiskanál, margarin, porcukor, csokoládé,
|
|
|
|
|