Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almákat megpucoljuk, majd csumázóval kiszedjük a csutkáját. Egy üveg tálat kikenünk margarinnal. Az almákba lekvárt töltünk, majd az üvgtálba tesszük. Előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük közepes lángon. Amíg az alma a sütőben sül elkészítjük az öntetet. A cukrot, a kakaót és a vizet felmelegítjük a tűzhelyen, majd beletesszük a margarint is. ha felolvadt jól összekeverjük és a kész almákra önthetjük desszertes tányéron tálalva.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
csak akkor készítsük el, amikor már tálalni is akarjuk, mert melegen az igazi.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galanna
2011.12.12 08:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almákat megpucoljuk, üveg tálat, almákba lekvárt, üvgtálba tesszük, vizet felmelegítjük, kész almákra, Előmelegített, összekeverjük, felmelegítjük, margarinnal, beletesszük, megpucoljuk, elkészítjük, csumázóval, desszertes, bármilyen, margarint, csutkáját, felolvadt, kiszedjük, tűzhelyen, önthetjük, lehetőleg, készítsük, margarin, tányéron, üvgtálba, alkalmas, kikenünk, közepes, sütőben, tesszük, alma lehetőleg savanya, kakaó, cukor, margarin,
|
|
|
|
|