Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet a sóval, és zsírral felforraljuk, beleszórjuk a lisztet és lassú tűzön addig főzzük,míg a tészta el nem válik az edénytől.Lehúzzuk a tűzről és még forrón beledolgozzuk a tojásokat egyesével, és végül a sajtot. Olajba mártott kiskanállal kicsi fánkokat szaggatunk a forró olajba szép rózsaszínűre sütjük és papírszalvétával bélelt tálba szedjük.
Az öntethez elkeverjük a tejfölt a majonézzel, majd hozzáadjuk a durvára tört mogyorót, az apróra vágott petrezselymet, és a borsot.Tálaláskor a meleg sajtfánkokat tálra halmozzuk és az öntettel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki diétásabban szeretné elkészíteni, a fánkokat sütőpapírral bélelt tepsiben is meg lehet sütni! Kis halmokat rakunk a sütőpapírra és rózsaszínűre sütjük.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibicimama
2012.02.25 15:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshezaz öntethez1, tojásokat egyesével, forró olajba, öntethez elkeverjük, durvára tört, apróra vágott, meleg sajtfánkokat, öntettel tálaljuk, fánkokat sütőpapírral, papírszalvétával, beledolgozzuk, petrezselymet, rózsaszínűre, rózsaszínűre, sajtfánkokat, sütőpapírral, felforraljuk, petrezselyem, diétásabban, kiskanállal, beleszórjuk, sütőpapírra, elkészíteni, Tálaláskor, elkeverjük, szaggatunk, hozzáadjuk, majonézzel, halmozzuk, egyesével, tojásokat, mogyorót, tálaljuk, fánkokat, fánkokat, csipet, 10dkg zsír, 20dkg kenyér liszt, tojás, füstölt sajt, olaj sütéshez, öntethez, sűrű tejföl, majonéz, csokor petrezselyem, frissen őrölt bors,
|
|
|
|
|