Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldbabot megtisztítjuk,feldarabolju k és a kockára vágott cukkinival együtt nem túl puhára pároljuk :Lecsepegtetjük,majd hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt zöldpaprikát,paradicsomot, a finomra vágott kaprot.A kefirt simára keverjük a mézzel,a citromlével,megsózzuk,azut án a zöldségféléket is beleforgatjuk. Lefedve néhány órára behűtjük,mielőtt asztalra adjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jóízű,nyári saláta, amit önmagában vacsorára is kínálhatunk,de roston sült pecsenyék, szárnyasok mellé kitűnő köretként is.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.25 10:28
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldbabot megtisztítjuk, kockára vágott, vékonyan felszeletelt, finomra vágott, kefirt simára, zöldségféléket, Lecsepegtetjük, feldaraboljuk, megtisztítjuk, zöldbabsaláta, beleforgatjuk, zöldpaprikát, felszeletelt, paradicsomot, citromlével, zöldpaprika, kínálhatunk, paradicsom, szárnyasok, cukkinival, hozzáadjuk, zöldbabot, köretként, pecsenyék, megsózzuk, önmagában, vacsorára, pároljuk, behűtjük, keverjük, Cukkinis, zsenge zöldbab, kisebb cukkini 25-30dkg, zöldpaprika, paradicsom, csokor kapor, kefir, evőkanál, evőkanál citromlé,
|
|
|
|
|