Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt 4 egyforma szeletre vágom fel, kissé besózom.
Egy serpenyőben felolvasztom a vajat a szeleteket elősütöm.
Ez kb: 3-5 perc.
A visszamaradt zsiradékon a szeletelt gombát megpirítom,közben kissé sózom , a liszttel megszórom és kicsit pirítom még.
Ezután felöntöm a tejjel és sűrűre főzöm pár perc alatt.
Most lehúzom a tűzről és hagyom kihűlni.
Ehhez a masszához keverem a felkarikázott kolbászt, csíkokra vágott uborkát és a reszelt sajt felét is.
Az elősütött húsra elosztom a masszát , a tetejét megszórom a maradék reszelt sajttal és a sütöben szép pirosra sütöm,kb. 10-15 perc alatt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom lett , próbáld ki te is.Tetszés szerinti körettel lehet tálalni.
|
|
|
|
0 komment
|
21 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.19 13:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőben felolvasztom, visszamaradt zsiradékon, szeletelt gombát, liszttel megszórom, masszához keverem, felkarikázott kolbászt, reszelt sajt, elősütött húsra, tetejét megszórom, maradék reszelt, sütöben szép, felkarikázott, visszamaradt, felolvasztom, sertéskaraj, serpenyőben, zsiradékon, megpirítom, szeleteket, masszához, elősütött, megszórom, megszórom, szeletelt, felöntöm, egyforma, liszttel, kolbászt, elősütöm, szeletre, szerinti, elosztom, körettel, csíkokra, pecsenye, próbáld, Sarkadi, sertéskaraj, gomba, liszt, házi kolbász, ecetes uborka, reszelt sajt,
|
|
|
|
|
Hercli
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|