Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet a cukorral és a mézzel forrald fel, majd vedd le a tűzről. Két evőkanálnyi hideg vízben oldd fel a zselatint, öntsd hozzá a mézes masszához, és hűtsd langyosra.
A két tojásfehérjét kezdd el felverni, mikor félkemény, keverd hozzá a szirupot, és így verd kemény habbá. A masszát nyomd az ostyákra. Végül a felolvasztott tortabevonót pici olajjal keverd össze, öntsd le a kis csókokat, és hagyd, hogy megdermedjen a csoki rajta.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 11:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mézzel forrald, mézes masszához, masszát nyomd, felolvasztott tortabevonót, csoki rajta, tojásfehérjét, ostyakorongok, felolvasztott, tortabevonót, tojásfehérje, megdermedjen, tortabevonó, evőkanálnyi, zselatint, félkemény, Négercsók, teáskanál, langyosra, masszához, ostyákra, cukorral, zselatin, csókokat, felverni, evőkanál, készítem, szirupot, masszát, forrald, olajjal, keverd, tojásfehérje, tortabevonó, olaj,
|
|
|
|
|