Fogás: ital, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy narancs héját apró kockára vágunk, és a fél liter vodkában áztatjuk /jól lezárva/ kb. két hétig. Ezalatt kioldódik a narancsolaj!
Elkészítés:
A tejben feloldjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és a tojás sárgáját turmix géppel elvegyítjük.
Amikor teljesen sima lett, cseppenként hozzáadjuk a narancshéjról leszűrt vodkát.
Mivel az alkohol kicsapja a fehérjét,/a sárgája is az/ ezért az elkeverés után át kell szűrni az italt sűrű szűrőn, mert a sárgájának a hártyája kicsomósodik.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlatos pár napig állni hagyni a bárszekrényben, hogy az ízek összeérjenek, és addig is naponta összerázni!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lacyapu
2013.03.06 19:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
narancs héját, tejben feloldjuk, vaníliás cukrot, tojás sárgáját, narancshéjról leszűrt, alkohol kicsapja, elkeverés után, italt sűrű, hártyája kicsomósodik, ízek összeérjenek, bárszekrényben, narancshéjról, kristálycukor, összeérjenek, kicsomósodik, cseppenként, narancsolaj, elvegyítjük, Tojáslikőr, sárgájának, Elkészítés, hozzáadjuk, összerázni, Ajánlatos, kioldódik, feloldjuk, elkeverés, fehérjét, áztatjuk, kicsapja, vodkában, sárgáját, vaníliás, teljesen, hártyája, kommersz, kristálycukor, tojás sárgája, vaníliás cukor, liter kommersz vodka, narancs héja,
|
|
|
|
|