Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Fasírt alapot készítünk: darált hús, áztatott zsemle, tojás, só, bors, pirospaprika, fokhagyma.
Sütőpapíron szétterítjük, és rákenjük a tölteléket. Feltekerjük, és megszórjuk zsemlemorzsával. Óvatosan tepsibe fektetjük és megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon kiadós.
|
|
|
|
1 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 04:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
ibicimama |
2012.01.28. 17:00 (#1) |
|
 |
Megcsináltam a receptet.Kevesebb zsemlével. A töltelékbe tettem 2 apróra vágott főtt tojást. Nagyon ízlett a családnak. |
| |
|
|
|
petrezselyemzöld, zsemlemorzsával, pirospaprika, szétterítjük, pirospaprika, Feltekerjük, Sütőpapíron, vöröshagyma, tölteléket, megszórjuk, fokhagyma, készítünk, megsütjük, fokhagyma, fokhagyma, fektetjük, rákenjük, reszelve, áztatott, Óvatosan, áztatott, áztatott, Töltelék, Töltött, tepsibe, darált, darált, vízben áztatott zsemle, gerezd fokhagyma, bors, pirospaprika, tojás, Töltelék, tejben áztatott zsemle, petrezselyemzöld, tojás, gerezd fokhagyma, kisebb vöröshagyma reszelve, bors,
|
|
|
|
|