Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az egészen apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a megtisztított felszeletelt gombát, megsózzuk, és zsírjára sütjük, közben néhányszor megkeverjük. A megolvasztott vajon a lisztet aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a tejet, és sűrű masszát főzünk belőle.A tűzről levéve hozzáadjuk a gombát, a reszelt sajtot, a tejfölt. Őrölt borssal ízesítjük, apróra vágott petrezselyemzölddel diszítjük, főtt tésztával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egészen apróra, olajon üvegesre, megtisztított felszeletelt, megolvasztott vajon, lisztet aranysárgára, tűzről levéve, reszelt sajtot, petrezselyemzöld, csiperkegomba, megtisztított, megolvasztott, aranysárgára, felszeletelt, megkeverjük, vöröshagyma, hozzáadjuk, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, néhányszor, megsózzuk, MÁRTÁSBAN, diszítjük, ízesítjük, trappista, tésztával, pároljuk, zsírjára, Lehúzzuk, tálaljuk, üvegesre, pirítjuk, TEJFÖLÖS, egészen, vöröshagyma, 50dk csiperkegomba, liszt, 25dk trappista sajt, tejföl, bors, petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|