Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásfehérjékből kemény habot verünk.
A lisztet, sütőport, mákot és a porcukrot összekeverjük, majd az olvadt margarint is hozzáadjuk.
Ezt a keveréket a kemény habbal összeforgatjuk. 175-180 fokon sütjük, kb. 20 perc alatt készül el.
A tojássárgájákat a 20 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral nagyon habosra keverjük, és a megsült forró tészta tetejére öntjük.
Hideg helyen száradni hagyjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 175°C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: 25×33 cm
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásfehérjékből kemény, porcukrot összekeverjük, olvadt margarint, kemény habbal, vaníliás cukorral, megsült forró, tojásfehérjékből, tojássárgájákat, összeforgatjuk, összekeverjük, felolvasztva, tojássárgája, tojásfehérje, porcukorral, hozzáadjuk, porcukrot, margarint, keveréket, Gyorsmóka, vaníliás, porcukor, porcukor, sütőport, vaníliás, tetejére, tetejére, keverjük, száradni, cukorral, megsült, sütőpor, habosra, tojásfehérje, porcukor, darált vagy, liszt, sütőpor, Rama felolvasztva, tetejére, tojássárgája, porcukor, vaníliás cukor,
|
|
|
|
|