Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Gesztenyés krémes sütés nélkül recept Kedvelt receptek
Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» Tésztához:50 dkg gesztenyepüré
» 25 dkg darált keksz
» 5 dkg vaj
» 5 ek tej
» 2 ek rum
» A krémhez:
» 8 dkg főzhető vaníliás puingpor
» 6 dl tej
» 25 dkg vaj
» 20 dkg cukor
» 1 teáskanál vanília kivonat
» A tejszínes réteghez:
» 3 dl tejszín
» 1 evőkanál porcukor
» 1 csomag habfixáló
» A díszítéshez:
» 10 dkg tejcsokoládé
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 32 centis formába nyomkodjuk. A tejből, és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk.

Kihűtjük.

A vajat a cukorral habosra keverjük. Ízesítjük a vanília kivonattal. Evőkanalanként hozzákeverjük a vaníliás pudingot. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre. A tejszínből, a porcukorból és a habfixálóból kemény habot verünk. Rákenjük a sárga krémre. Végül a tejszínhabra nagy lyukú reszelő segítségével ráforgácsoljuk a tejcsokoládét.

Azonnal fogyasztható.
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok!
0 komment 14 ember kedveli feviroza
2014.12.12 10:00
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
tejszínes réteghez, darált kekszet, rumot összegyúrjuk, vaníliás pudingporból, cukorral habosra, vanília kivonattal, vaníliás pudingot, gesztenyés rétegre, habfixálóból kemény, sárga krémre, tejszínhabra nagy, gesztenyemasszát, ráforgácsoljuk, Evőkanalanként, hozzákeverjük, gesztenyepüré, tejcsokoládét, habfixálóból, segítségével, összegyúrjuk, tejcsokoládé, pudingporból, tejszínhabra, fogyasztható, porcukorból, díszítéshez, nyomkodjuk, kivonattal, gesztenyés, Gesztenyés, Rásimítjuk, tejszínből, tejszínes, teáskanál, Tésztához, habfixáló, Ízesítjük, Tésztához gesztenyepüré, darált keksz, vaj, tej, rum, krémhez, főzhető vaníliás puingpor, tej, vaj, cukor, teáskanál vanília kivonat, tejszínes réteghez, tejszín, evőkanál porcukor, csomag habfixáló, díszítéshez, tejcsokoládé,
Rakott burgonya (padlizsánnal, bárányhússal)
1 komment 4 ember kedveli
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
1 komment 7 ember kedveli
Málnabomba
0 komment 3 ember kedveli
Adventi püspökkenyér
0 komment 24 ember kedveli
Sütőtökös muffin
0 komment 4 ember kedveli
Rókagomba krémleves
0 komment 1 ember kedveli
Túrókrémes torta
3 komment 31 ember kedveli
Sárgabarackos gombóc
0 komment 1 ember kedveli
Boszorkány tál
0 komment 11 ember kedveli
Tejfölös brokkoli
0 komment 5 ember kedveli
Spárgás penne
0 komment 1 ember kedveli
Almás szelet
3 komment 10 ember kedveli
Dübbencs
0 komment 5 ember kedveli
Karácsonyi forralt bor
0 komment 2 ember kedveli
Csirkés zöldséges rakottas !
0 komment 17 ember kedveli
Almás-zabpelyhes sütemény
0 komment 10 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2019 TVN.HU Kft.