Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Gesztenyés krémes sütés nélkül recept Kedvelt receptek
Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» Tésztához:50 dkg gesztenyepüré
» 25 dkg darált keksz
» 5 dkg vaj
» 5 ek tej
» 2 ek rum
» A krémhez:
» 8 dkg főzhető vaníliás puingpor
» 6 dl tej
» 25 dkg vaj
» 20 dkg cukor
» 1 teáskanál vanília kivonat
» A tejszínes réteghez:
» 3 dl tejszín
» 1 evőkanál porcukor
» 1 csomag habfixáló
» A díszítéshez:
» 10 dkg tejcsokoládé
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 32 centis formába nyomkodjuk. A tejből, és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk.

Kihűtjük.

A vajat a cukorral habosra keverjük. Ízesítjük a vanília kivonattal. Evőkanalanként hozzákeverjük a vaníliás pudingot. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre. A tejszínből, a porcukorból és a habfixálóból kemény habot verünk. Rákenjük a sárga krémre. Végül a tejszínhabra nagy lyukú reszelő segítségével ráforgácsoljuk a tejcsokoládét.

Azonnal fogyasztható.
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok!
0 komment 14 ember kedveli feviroza
2014.12.12 10:00
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
tejszínes réteghez, darált kekszet, rumot összegyúrjuk, vaníliás pudingporból, cukorral habosra, vanília kivonattal, vaníliás pudingot, gesztenyés rétegre, habfixálóból kemény, sárga krémre, tejszínhabra nagy, gesztenyemasszát, ráforgácsoljuk, Evőkanalanként, hozzákeverjük, gesztenyepüré, tejcsokoládét, habfixálóból, segítségével, összegyúrjuk, tejcsokoládé, pudingporból, tejszínhabra, fogyasztható, porcukorból, díszítéshez, nyomkodjuk, kivonattal, gesztenyés, Gesztenyés, Rásimítjuk, tejszínből, tejszínes, teáskanál, Tésztához, habfixáló, Ízesítjük, Tésztához gesztenyepüré, darált keksz, vaj, tej, rum, krémhez, főzhető vaníliás puingpor, tej, vaj, cukor, teáskanál vanília kivonat, tejszínes réteghez, tejszín, evőkanál porcukor, csomag habfixáló, díszítéshez, tejcsokoládé,
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
0 komment 3 ember kedveli
Kertész saláta
0 komment 1 ember kedveli
Bögrés krémes meggyes-mákos kocka
1 komment 16 ember kedveli
Sáfrányos karfiolleves
0 komment 3 ember kedveli
Meggy tartósítása
0 komment 11 ember kedveli
BACONBE GÖNGYÖLT MOZZARELLÁS CSIRKEMELL
0 komment 5 ember kedveli
Májgombócleves
0 komment 1 ember kedveli
Csirkemell hagymás sajtmártással
1 komment 15 ember kedveli
Káposztás-hagymás csirkemell
0 komment 4 ember kedveli
Sajtos pogácsa
0 komment 6 ember kedveli
Cigánypecsenye.
0 komment 15 ember kedveli
Tuti finom almáspite
0 komment 13 ember kedveli
Töltike
0 komment 1 ember kedveli
Szent jános " kocka "
0 komment 13 ember kedveli
Mákos krémes süti
0 komment 32 ember kedveli
Unicum-torta
0 komment 10 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2019 TVN.HU Kft.