Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Gesztenyés krémes sütés nélkül recept Kedvelt receptek
Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» Tésztához:50 dkg gesztenyepüré
» 25 dkg darált keksz
» 5 dkg vaj
» 5 ek tej
» 2 ek rum
» A krémhez:
» 8 dkg főzhető vaníliás puingpor
» 6 dl tej
» 25 dkg vaj
» 20 dkg cukor
» 1 teáskanál vanília kivonat
» A tejszínes réteghez:
» 3 dl tejszín
» 1 evőkanál porcukor
» 1 csomag habfixáló
» A díszítéshez:
» 10 dkg tejcsokoládé
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 32 centis formába nyomkodjuk. A tejből, és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk.

Kihűtjük.

A vajat a cukorral habosra keverjük. Ízesítjük a vanília kivonattal. Evőkanalanként hozzákeverjük a vaníliás pudingot. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre. A tejszínből, a porcukorból és a habfixálóból kemény habot verünk. Rákenjük a sárga krémre. Végül a tejszínhabra nagy lyukú reszelő segítségével ráforgácsoljuk a tejcsokoládét.

Azonnal fogyasztható.
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok!
0 komment 14 ember kedveli feviroza
2014.12.12 10:00
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
tejszínes réteghez, darált kekszet, rumot összegyúrjuk, vaníliás pudingporból, cukorral habosra, vanília kivonattal, vaníliás pudingot, gesztenyés rétegre, habfixálóból kemény, sárga krémre, tejszínhabra nagy, gesztenyemasszát, ráforgácsoljuk, Evőkanalanként, hozzákeverjük, gesztenyepüré, tejcsokoládét, habfixálóból, segítségével, összegyúrjuk, tejcsokoládé, pudingporból, tejszínhabra, fogyasztható, porcukorból, díszítéshez, nyomkodjuk, kivonattal, gesztenyés, Gesztenyés, Rásimítjuk, tejszínből, tejszínes, teáskanál, Tésztához, habfixáló, Ízesítjük, Tésztához gesztenyepüré, darált keksz, vaj, tej, rum, krémhez, főzhető vaníliás puingpor, tej, vaj, cukor, teáskanál vanília kivonat, tejszínes réteghez, tejszín, evőkanál porcukor, csomag habfixáló, díszítéshez, tejcsokoládé,
Tzatziki-sauce.
2 komment 7 ember kedveli
Lecsós csirke szalonnával
0 komment 2 ember kedveli
Kakaós csiga
0 komment 6 ember kedveli
Szarvasgulyás
0 komment 5 ember kedveli
Karácsonyi borkrémleves
0 komment 4 ember kedveli
Kocsonya hagyományos módon
3 komment 10 ember kedveli
Raffaello
0 komment 35 ember kedveli
Bundás krumpli
1 komment 16 ember kedveli
Málnabomba
0 komment 3 ember kedveli
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
0 komment 2 ember kedveli
Pudingos csiga
0 komment 3 ember kedveli
Párizsi krém
1 komment 28 ember kedveli
Borivók pecsenyéje
1 komment 11 ember kedveli
Sport szelet
0 komment 4 ember kedveli
Kukoricás csirke
0 komment 2 ember kedveli
Matyóföldi gulyásleves
0 komment 5 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2019 TVN.HU Kft.