Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Gesztenyés krémes sütés nélkül recept Kedvelt receptek
Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» Tésztához:50 dkg gesztenyepüré
» 25 dkg darált keksz
» 5 dkg vaj
» 5 ek tej
» 2 ek rum
» A krémhez:
» 8 dkg főzhető vaníliás puingpor
» 6 dl tej
» 25 dkg vaj
» 20 dkg cukor
» 1 teáskanál vanília kivonat
» A tejszínes réteghez:
» 3 dl tejszín
» 1 evőkanál porcukor
» 1 csomag habfixáló
» A díszítéshez:
» 10 dkg tejcsokoládé
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 32 centis formába nyomkodjuk. A tejből, és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk.

Kihűtjük.

A vajat a cukorral habosra keverjük. Ízesítjük a vanília kivonattal. Evőkanalanként hozzákeverjük a vaníliás pudingot. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre. A tejszínből, a porcukorból és a habfixálóból kemény habot verünk. Rákenjük a sárga krémre. Végül a tejszínhabra nagy lyukú reszelő segítségével ráforgácsoljuk a tejcsokoládét.

Azonnal fogyasztható.
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok!
0 komment 14 ember kedveli feviroza
2014.12.12 10:00
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
tejszínes réteghez, darált kekszet, rumot összegyúrjuk, vaníliás pudingporból, cukorral habosra, vanília kivonattal, vaníliás pudingot, gesztenyés rétegre, habfixálóból kemény, sárga krémre, tejszínhabra nagy, gesztenyemasszát, ráforgácsoljuk, Evőkanalanként, hozzákeverjük, gesztenyepüré, tejcsokoládét, habfixálóból, segítségével, összegyúrjuk, tejcsokoládé, pudingporból, tejszínhabra, fogyasztható, porcukorból, díszítéshez, nyomkodjuk, kivonattal, gesztenyés, Gesztenyés, Rásimítjuk, tejszínből, tejszínes, teáskanál, Tésztához, habfixáló, Ízesítjük, Tésztához gesztenyepüré, darált keksz, vaj, tej, rum, krémhez, főzhető vaníliás puingpor, tej, vaj, cukor, teáskanál vanília kivonat, tejszínes réteghez, tejszín, evőkanál porcukor, csomag habfixáló, díszítéshez, tejcsokoládé,
Ricottás fűszeres töltött cukkíni !
0 komment 7 ember kedveli
Mediterrán tepsis hal
0 komment 2 ember kedveli
Sonkás-sajtos rakott csirkemell
0 komment 9 ember kedveli
Káposztás sonkás palacsinta !
0 komment 9 ember kedveli
Almás bögrés
0 komment 3 ember kedveli
Pulykaaprólék leves
0 komment 2 ember kedveli
Mézes tekercs !
0 komment 16 ember kedveli
Színesen töltött csirkemell
0 komment 2 ember kedveli
Citromsodó
0 komment 7 ember kedveli
Sonkás táska
0 komment 9 ember kedveli
Citromos áfonyás tejszínes torta
0 komment 3 ember kedveli
Baconos pulykatorta
0 komment 10 ember kedveli
HAGYMATOKÁNY
0 komment 8 ember kedveli
Szenegáli csirkemell
0 komment 12 ember kedveli
Habos almás pite
1 komment 36 ember kedveli
Finom meggyes pite
0 komment 6 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2022 TVN.HU Kft.