Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A főtt tojásokat meghámozom , s a két végéből kicsit levágok, így könnyebben illeszkedik majd.
A répát és a burgonyát egyforma kockákra vágom fel, külön - külön sós vízben megfőzöm , leszűröm .
Almákat meghámozom , kis kockákra vágom fel, citromlével locsolom meg.
A megfőtt zöldségeket, a fagyasztott borsót is , egy tálba rakom , a majonézt, tejfölt, sót, borsot összekeverem .
A zöldséglevest felmelegítem és a zselatint feloldom benne.
a zöldségeket, majonézt, zselatinos levest egybe keverem össze, kicsit hagyom hűlni.
Az őzgerincformát kibélelem egy nagyobb folpackkal , egy sort lerakok a zöldségből, arra egy sorba ráfektetem a tojásokat , rásimítom a maradék a zöldséget, majd a hűtőbe teszem pár órára .
Később gusztusosan felszeletelem és tálalom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hűtőbe hagyni kell legalább pár órát, hogy alaposan megdermedjen a massza.
A szeleteket tányérra rakom , salátával kínálom .
Jó étvágyat kivánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
24 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.03 22:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt tojásokat, burgonyát egyforma, megfőtt zöldségeket, fagyasztott borsót, tálba rakom, zöldséglevest felmelegítem, zselatint feloldom, őzgerincformát kibélelem, nagyobb folpackkal, sort lerakok, sorba ráfektetem, hűtőbe teszem, hűtőbe hagyni, szeleteket tányérra, petrezselyemzöld, őzgerincformát, felszeletelem, zöldséglevest, felmelegítem, megdermedjen, összekeverem, illeszkedik, gusztusosan, zöldségeket, zöldségeket, citromlével, fagyasztott, fagyasztott, meghámozom, meghámozom, zselatinos, folpackkal, zöldségből, ráfektetem, könnyebben, szeleteket, zöldborsó, tojásokat, Majonézes, sárgarépa, fagyasztott zöldborsó, dkfg sárgarépa, alma, citrom, tejföl, húsleves, zselatin, főtt tojás, piros paprika, petrezselyemzöld, bors,
|
|
|
|
|