Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A combokat leszárítjuk,megtűzdeljük a fokhagymákkal és bedörzsöljük az előzőleg összekevert fűszerekkel.meglocsoljuk az olajjal.,egy fedeles dobozban egy éjszakát hűtőben pácoljuk.Másnap tepsibe tesszük a húst a darabolt vöröshagymát köré téve a bort aláöntve kb. 2 órát előmelegített 180 fokos sütőbe fedetlenül pároljuk majd 200 fokra,majd grill fokozatra kapcsolva pirosra sütjük.Sütés közben többször saját szaftjával meglocsolgatjuk.
A zöldségkörethez a felforrósított vajon megfuttatjuk a reszelt fokhagymát ráöntjük a zöldségkeveréket,sózzuk, borsozzuk,,fedő alatt saját gőzében puhára pároljuk,végül rászórjuk a petrezselymet.Burgonya pürét is adhatunk mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Különleges alkalommal vendégeknek is tálalhatjuk ,igen finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.12 14:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
combokat leszárítjuk, előzőleg összekevert, fedeles dobozban, éjszakát hűtőben, darabolt vöröshagymát, bort aláöntve, felforrósított vajon, reszelt fokhagymát, petrezselyemzöld, zöldségkeveréket, zöldségkörettel, zöldségkörethez, meglocsolgatjuk, zöldségkeverék, felforrósított, petrezselymet, előmelegített, fokhagymákkal, bedörzsöljük, megtűzdeljük, megfuttatjuk, vöröshagymát, meglocsoljuk, fagyasztott, fűszerekkel, összekevert, leszárítjuk, vendégeknek, tálalhatjuk, vöröshagyma, fokhagymát, fedetlenül, alkalommal, pulykasült, pulyka felsőcomb, páchoz, gerezd fokhagyma, őrölt bors, kakukkfű, rozmarng, mustármag, őrölt gyömbér, zsálya, majoránna, vöröshagyma darabolva, olaj, fehér szárazbor, Körethez, gerezd fokhagyma, vaj, csokor petrezselyemzöld, őrölt borssó,
|
|
|
|
|