Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra felvágott hagymát és a felkarikázott répát kevés olajon megpirítom .
Beleteszem a combokat is, azt is mindkét oldalon pirosra megpirítom .
Vizet öntök alá , fűszerezem sóval és borssal ,köménnyel, kurkumával , lefedem és készre párolom .
A végén adom hozzá az apróra vágott koriandert.
rizzsel tálalom .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy finom vacsora is lehet valamelyik napra.
A különlegessége a fahéj,koriander, ettől lesz igazán pikáns az étel.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.12 14:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra felvágott, felkarikázott répát, apróra vágott, finom vacsora, különlegessége, korianderzöld, felkarikázott, Beleteszem, Csirkecomb, valamelyik, megpirítom, fűszerezem, koriandert, megpirítom, kurkumával, csirkecomb, sárgarépa, köménymag, koriander, felvágott, hagymával, köménnyel, combokat, étvágyat, tálalom, répával, rizzsel, mindkét, hagymát, párolom, csirkecomb, közepes sárgarépa, nagy hagyma, fahéj, köménymag, kurkuma, bors, korianderzöld,
|
|
|
|
|